FORUM despre BANI pe NET
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
*
Noutăţi : Schimb de Likeuri Mai 20, 2012, 09:26:09
+  FORUM despre BANI pe NET
|-+  Bani pe click
| |-+  Despre PTC
| | |-+  CASTIGURI PE LOC SIGURE FARA INVESTITIE
Căutare detaliată
  « mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini 1 În jos
Ajutor
Subiect: CASTIGURI PE LOC SIGURE FARA INVESTITIE  (Citit de 1888 ori)
« : Februarie 09, 2011, 01:39:12 »
clauu Deconectat
Newbie
*

Vezi Profilul Adresa de email

in cele ce   urmeaza o sa va dau 2 linkuri sa va inscrieti pe 2 siteuri sigure serioase care fac platile pe loc cum le cereti.Aceste 2 siteuri sunt sigur ca unii dinbtrevoi au auzit de ele sau unii deja aveti cont.Cei care se vor inscrie ca referalul  meu eu vin si va ofer pentru clickurile care le veti da zilnic pe langa acei 4 centi la cele 4 clickuri la 24 de ore si pe langa bonusurile care se dau zilnic si multi nu stiu asta cu bonusurile alte clickuri insemnand intre 0,05 si 1  cent de click si care sunt la ore diferite o sa primiti de la mine in 1 saptamana 4 centi a 2-a  6 a -3-8 centi depinde de voi aici poate o sa va dau si mai mult daca va tineti de treaba saptamanal.
Aici o sa va dau detalile cum sa procedati pentru a va inscrie .Cei care se vor inscrie pe linkul meu o sa ma  caute pe mes sau imi vor scrie in mail.
Eu sunt serios si cum o sa cer o plata o sa va trimit si voua banii in copntul vostru paypal.
Voi veti da la randul vostru linkul vorstru de referal care se gaseste banners dati click pe numele vostru si 1 link e cel care-l dati sa invitati o persoana ptr care veti primi 2 centi dupa ce va da toate cele 4 clickuri vi se da ceva si din bonusuri care le dau cei carei invitati.In casuta de referer sau referal treceti  numele meu adica clauu.
Acum o sa va explic cum veti proceda la inscriere.
Voi pe intra pe aceste siteuri si primul lucru care va trebui sal faceti este sa va inregistrati.Inregistrarea nu este grea dar ptr. a nu gresi o sa va explic cum procedati.Va alegeti un nume ,o parola  adresa de mail  iar la paypal alert pay scrieti tot adresa voastra.
Dupa ce va-ti inscris,siteul o sa va trimita un mail sa confirmati contul .Intrati repede in mail si dati click pe linkul de la mesaj si contul vostru e confirmat.Acum va trebui sa ne logam  trecem nickul  trecem parola dar aveti grija siteul cere repetarea parolei nu repetati parola ca o a aveti probleme.Dupa e sunteti logati o sa vedeti sus scris aproximatix in mijloc scris view advertisements.Dati dublu click  pe cuvant si va apare o fereastra cu 4 reclame pe care voi va trebui sa intrati odata la 24 de ore sa le dati pe rand.Cand a-ti apasat pe prima reclama apare o bulina apasti pe ea si pagina cu reclamase va deschide si o linie se va incarca.Dupa ce aceasta linie sa  incarcat complet o sa apara 0,01$ si dati pe urmatorul click si tot asa pana ce le dati pe toate.
Bun la a-2-lea site inscrierea e asemanatoare numai ca vi se va cere  un cod pin  puneti ce cod vreti voi ,e ptr. securitatea cotului vostru .Voi castigati cativacenti pe zi dand clickurile zilnic dar invitand mai multa lume de la cativa centi  intr-o zi puteti ajunge la cativa $ pe zi chiar.Daca nu ati dat clickurile in termen de 24 de ore de cand v-au fost date o sa le pierdeti ptr.ziua respectiva si o sa primiti altele ptr urmatoarea zi.
Aceste 2 siteuri sunt cele mai bune si sigure la ora actuala.

Intrati si dati click pe link si va inscrieti   http://www.neobux.com/?r=claudiuu

http://www.onBux.com/?r=clauu-SCAM

Daca doriti sa ma intrebati ceva  ma puteti gasi pe messenger la id-ul claudiubv2004 sau sa-mi scriweti pe mail claudiubv2004@yahoo.com si va raspund.

Rog pe cei din acest staf sa nu mai accepte sa  posteze altii  linkuri cu alte siteuri sau acelesi in topicul meu  .Daca se posteaza va rog sa le stergeti,multumesc..Este oare asa greu sa va deschideti un topic  ,dar lenea e mare de ce sa nu va bagati peste mine daca se poate.

Pe langa primele 2 mentionate mai sus neobux si onbux  care sunt cele mai sigure sau mai deschis  inca 3 ptcuri  inregistrate  ca firma si  care
platesc si acestea .

Primul care sa deschis ofera 4 clickuri  pe zi cotate cu 1 cent  si pe parcursul zilei mai apar alte reclame mai micute intre  0,005 sau 0,001.
Minimul de plata la acest site este de $2 .Dupa ce v-ati logat pe acest site pt a  intra la reclame apasati pe butonul unde scrie view advertisements.Daca doriti sa cumparati referali de pe site pachete sunt destul de avantajoase .Maximul de referali care le puteti cumpara este de 100 si sa sti ca  va faceti treaba cu ei daca ii cumparati iar pachetul costa $ 27.

http://www.vcbux.com/?r=clauuSCAM

vcbux este un ptc foarte bun si de incredere cu plati instante iar la ei referalii inchiriati sunt toti activi

Al 2lea  la fel 4 reclame pe zi de 1 cent,minimul de plata  si aici la doar 50 clickuri adica 2$ .Puteti si aici cumpara  referali sau sa faceti upgrade la  cont daca doriti.
Pentru a cumpara un pachet de 50  de referali veti da  $ 11 acesta fiind cel mai mare.
Pentru a intra la reclame apasati butonul surf ads.

Pentru inscriere dati pe link     https://www.globobux.com/index.php?ref=clauu

ACESTA CERE INVESTITIE

Ultimul site are tot 4 reclame pe zi si bonusuri in reclame si aici in cursul zilei.
Cash-outul  la acest site este tot la 2 $ iar  daca doriti sa cumparati referali pachetul cel mare contine 100 si costa $25.
Platile la cele treci siteuri se fac in paypal alert pay cele mai cunoscute si mai des folosite

Pentru inscriere dati pe link  http://www.lotbux.com/?r=clauu

un site scam nu investiti in acest ptc  dacaaveti conturi si daca nu aveti nu va creati ca nu veti fi platiti
Platile sunt instant si aici.
Va dau un sfat  daca cumparati referali incercati sa  nu luati 1 pachet si asa veti avea rezultate mai bune.
Inscrieti-va si pe acestea ca merita si sper ca v-am fost de folos si cand mai testez altele noi o sa va anunt  de acuma cat mai curand.

Bafta tuturor la bani si daca doriti sa ma  contactati  ma puteti contacta si va ajut,
V-am salutat.

« Ultima modificare: Aprilie 17, 2011, 03:39:47 de către clauu » Memorat

Răspunde #1
« : Februarie 12, 2011, 10:31:14 »
costica19 Deconectat
Newbie
*

Vezi Profilul

Onbux a cam inceput sa faca figuri in ultimul timp ........adica ma loghez cu greu la site .......la voi cum e ?
Memorat

Răspunde #2
« : Martie 31, 2011, 10:29:39 »
clauu Deconectat
Newbie
*

Salutare din nou.
V
Memorat

Răspunde #3
« : Martie 31, 2011, 10:36:51 »
clauu Deconectat
Newbie
*

Vreau sa va anunt  ca onbux  ptcul care a tinut aproape 9 luni a devenit scam daca aveti cont la ei nu faceti prostia sa ai investiti ca o sa ramaneti cu banii dati nu vezi mai primi nimic.Si eu astept o plata e la ei de 12 zile si nimic .Daca aveti in cont sume de 4-5$ cereti-va banii imediat ca sumele astea se platesc inca dar nu se stie cat .Nu mai plateste onbux gata sa terminat

KUDOS NETWORK

OFER PENTRU ACEST SITE $2.70 IN  PAYPAL  -URMATI PASII COMPLETATI OFERTA SI CONTACTATI-MA APOI

Vreau sa va aduc la cunostinta de un
site care pentru unii este nou ca acum
afla de el  .Acest site nu este ptc
nu veti avea treaba cu dat clickuri.
SIte-ul este din anglia din 2007 .

KUDOS network is owned and operated by Kudos Media Limited. Company number 06596306. We are registered for UK VAT (929 9750 63) and the UK Data Protection Act of 1998. KUDOS network is an independent rewards program and is not endorsed, sponsored or affiliated with any merchant or product depicted on the site. All trademarks are registered trademarks of their respective owners. We do not send out spam to our customers and will not sell your information or misuse it in any way.
Bun si ce vrea acest site.Acest site ofera fara tragere la sorti multe premii cum a-ti auzit,
S-au facut si reportaje despre ei pe CNN.Bun si o sa va intrebati daca compania este din
2007 de ce nu a-ti auzit unii dintre voi de acest site.Motivul este simplu.Inainte chiar daca
vroiai sa te inscri pe acest site nu aveai dreptul ca esti roman.Acum kudos ofera aceasta sansa
in mai multe tari printre care spre norocul nostru este inclusa si Romania.
Ce va trebui sa facem noi pentru a primii aceste premii o sa va explic.
Nu este greu pentru a primii aceste premii.O sa va amintesc cateva dintre ele cum ar fi:ipod shuffle;
nintendo dsi;nintendo wii;consola xbox360 arcade;ipod nano 8 gb;aparat foto digital sony DSC 380-14 megapixeli;
Laptopuri ACER INSPIRE ONE;IPOD TOUCH 8GB;consola XBOX SLIM 250 GB;ps3 slim 320gb;televizoare SONY BRAVIA LCD 22INCH;
IPAD 16 GB WIFI;IPHONE 3GS;IPHONE4-16 GB si chiar MacBook-uri etc.
Cum veti proceda voi va veti inscrie pe site la ei cu datele voatre personale adica  de unde sunteti ,unde locuiti ,in ce an v-ati nascucut,
numarul de telefon,codul postal pentru a ajunge la voi premiile si adresa voastra de email.Dupa ce a-ti completat toate datele veti primi un
mail de la ei si voi va trebui sa intrati si sa confirati contul;veti da click pe acel link pentru a activa contul.Acum va trebui sa va logati intrand
la gifs veti vedea toate premiile apoi aveti offers si va trebui sa intrati aici.Pentru a-si permite kudos sa dea premii la toata lumea noi va
trebui sa completam o oferta care este gratuita doar una este.Completand aceasta oferta kudos obtine un procent de la noi.
Cum procedam sa completam aceasta oferta o sa va explic .O sa vedeti ca va apare scris intuit try free si dedesubt scrie cu litere de tipar NEED A WEBSITE
si try free acesta e oferta care va trebui sa fie completata de catre voi.Apasati pe bulina try free si o sa fiti redirectionati catre siteul intuit si la inscriere
veti alege 1 optiune si veti trece aceleasi date ca si la kudos.Kudos fiind afiliat cu acest site intuit dupa ce noi am completat oferta o sa ne verifice pe fiecare in parte daca este oferta completata .INTUIT este alta firma care ofera servicii de hosting si creare pagini web.Noi completand aceasta oferta
avem dreptul sa ne cream un site la ei gratuit pentru o perioada de 30 zile.Daca suntem multimiti de serviciile lor vom continua colaborarea cu intuit
achitand lunar $19.99, daca nu vom renunta.Dupa ce am completat oferta nu suntem obligati sa ne facem un site la ei asteptam cateva zile sa fim verificati de kudos dupa care nu mai avem treaba cu intuit.Aprobarea ofertei dureaza cam 5 zile acu depinde cum aveti norocul fiecare la mine a luat 5 zile
ca am prinssi weekendul si ei nu lucreaza atunci.Dupa cele 30 zile intuit va observa ca nu suntem interesati de serviciile lor si ne va sterge din baza lor de date.
Cum procedam sa completam oferta intuit este simplu treceti aceleasi date ca si la kudos la Company name nu treceti nimic ca nu sunteti nici firma nici
companie dupa care aveti sa setati ce tip de site doriti alegeti personal apoi treceti la urmatorul pas.Aici vi se va cere numarul de card sa nu va speriati
ca nu o sa vi se ia nici un leu de pe card este dooar pentru verificare cont o sa vedeti ca va apare cu asterixuri pentru siguranta.La promotion code nu treceti nimic ca noi nu avem.Dupa inregistrarea la intuit veti primi imediat un mail de la ei cu contul vostru si un cod pin de autentificare.
Si de aici urmatorul pas este mai simplu va trebui sa invitati cate un prieten care sa se inscrie la kudos apoi sa completeze oferta la intuit.
Pentru fiecare premiu exista un numar de persoane.De la 2 persoane poti sa va alegeti premiul si pe langa asta nu se ofera doar produse se ofera si vouchere amazon si chiar bani in paypal la minim de referali.O sa va intrebati ,dar daca eu am primit un premiu mai pot primi altul da cum sa nu se poate invitand alte persoane si completand oferta lor.
in incheiere ce vreau sa va spun este bine sa aveti activat serviciul 3d security care este gratuit sa nu va refuze cardul intuit .Daca nu i-l aveti activat o puteti face.
Mergeti la banca unde a-ti facut cardul si activati serviciul sau in unele cazuri nu mai trebuie deja i-l aveti implementat serviciul sau se poate activa si online.Se accepta visa electron sau martercard.V-as recomanda daca aveti si mastercard sa folositi mastercard asa am folosit si eu si nu au fost deloc probleme.Cardurile  sunt acceptate si visa si mastercard cele de la ING sunt respinse nu stiu din ce motiv.

Va astept ca referal ,multumesc frumos si daca aveti ceva intrebari sau nu va descurcati contactati-ma si va ajut cu mare placere  

Primii 3 care se inscriu si completeaza oferta au de la mine $2.70   in paypal imediat.
 .
Inscrieti-va completati oferta si invitati prieteni  merita si contactati-ma imediat dupa ce v-ati inscris si a-ti completat oferta  INTUIT lasati-mi
paypalul si mailul de la kudos.
La completarea ofertei se poate folosi si un card gol nu conteaza oferta fiind gratuita cum am mai spus nu sunteti  taxati.
 In termen de 30 zile intuit va va sterge contul si nu veti  mai avea treaba cu ei asa mi  l-au sters si mie totul este ok
Multumesc frumos

PASTE FERICIT
« Ultima modificare: Iunie 26, 2011, 11:15:03 de către clauu » Memorat

Răspunde #4
« : Mai 04, 2011, 11:28:10 »
mvjhon Deconectat
Newbie
*
VINO SI TU! Mesaje: 15

Vezi Profilul WWW Adresa de email

KUDOS NETWORK

OFER PENTRU ACEST SITE $2 IN  PAYPAL PE LOC URMATI PASII COMPLETATI OFERTA SI CONTACTATI-MA APOI

Primii 3 care se inscriu si completeaza oferta au de la mine 1,7 dolari  in paypal imediat
 .
Inscrieti-va completati oferta si invitati prieteni  merita si contactati-ma imediat dupa ce v-ati inscris si a-ti completat oferta  INTUIT lasati-mi
paypalul si mailul de la kudos.

Am inteles corect? Toti care si inscriu la kudos primesc de la tine 2 dolari si in plus primii 3 care mai completeaza si oferta intuit, mai primesc 1.7$. Corect?
Urmatoarea intrebare vine logic, cum stiu eu ca sunt intre primii 3?

multumesc.
Memorat

Răspunde #5
« : Mai 07, 2011, 10:55:58 »
clauu Deconectat
Newbie
*

Salutare din nou.
In legatura cu siteul  KUDOS NETWORK i-mi cer scuze ca nu am
modificat  si  jos pretul si unii a-ti inteles ca cei care  va inscrieti
primiti 2$ in paypal si daca sunteti printre primii 3 inca 1,7.Nu primii
3 care se inscriu pe kudos  prin linkul meu si completeaza apoi oferta
intuit try free  primesc 2$ imediat in paypal +10 centi dupa aprobarea
ofertei de catre intuit.Nu uitati sa treceti aceleasi date ca pe kudos
si pe intuit.Dupa 2 zile intrati pe kudos la support untracked offers si bifati
toate casutele ca a-ti luat la cunostinta regulile impuse si ca a-ti si completat
oferta asa vi se va aproba mai repede oferta dupa care veti mai primi un bonus
de la mine de 10 centi .
Nu uitati sa-mi lasati adresele de mail cu care v-ati inscris la kudos sa va pot recunoaste
si bineinteles adresele voastre de paypal ,multumesc frumos  si va astept Zâmbet
Memorat

Răspunde #6
« : Mai 14, 2011, 03:09:25 »
mvjhon Deconectat
Newbie
*
VINO SI TU! Mesaje: 15

Vezi Profilul WWW Adresa de email

Am facut deal-u cu clauu. e de incredere. daca vreti 2 dolari moca, scrietii, sau inscrieti-va pe kudos ca referali ai lui. Dureaza putin pana vin mailurile de la kudos, dar puteti avea deplina incredere in clauu.
Multumesc clauu! Bafta si sporuri!
Memorat

Răspunde #7
« : Iunie 26, 2011, 10:20:07 »
clauu Deconectat
Newbie
*

Sautare din nou .
Am zis ca va tin la curent cu acest site.
Va va spun ca la inceput nu am crezut deloc
i-mi tot zicea lumea am luat de la kudos xbox 360
un mi-am luat ps3 si eu ziceam nu te cred minti.
Cine i-ti da tie doar ca te inscri pe un site sa completezi
oferta gratuita cu cardul ,inviti minim 2 persoane si
primesti apoi un premiu de cateva sute de lei.
Se pare ca m-am inselasat si totul este adevarat dar
stiti degeaba i-ti zice unul altul ca asa e pana nu te convingi tu.
Pentru cei care inca nu stiu siteul kudos apartine de marele amazon.
Din pacate din cauza unora care sau inscris la mine ca referal si au
facut smecherii am avut putin de suferit si am piierdut si ceva timp.
Premiul care mi l-am ales eu este un notebook acer inspire one tehnologie
led 2011 micut finut dragut pentru care aveam nevoie de 13 referi aprobati.
Pentru cei care nu stiu dupa ce aveti toti refelai aprobati ptr premiul respectiv
cereti premiul alegeti daca se poate si culoarea produsului.
EI i-au la cunostinta si va anunta ca vetiintra la verificari si dupa cateva zile va zic
data cand va avea loc verificarea de catre comisia lor.La mine din cauza ca era luna iunie
si asta a fost chinionul meuau intrat in concediu si mi-au fixat data pe 14 iunie am asteptat
o sapptama jumate dar oricum a meritat.Seara am fost anuntat ca ofertele mele sunt corecte
si urmeaza sa primesc premiul si o sa fiu anuntat cand in ce data o sa-l primesc.
Pe data de 16 iunie ma instinteaza ca produsul a plecat catre minesi cam pe data de 22 iunie o sa-l am deja
asa au aproximat ei.Urmatoarea zi am ramas uimit surprins cand ma trezesc la usa cu un pachet mare.
Dau datele de pe buletin curierului semnez iau cutia si cand vad scris mare amazon zic asta e kudos.
Nu-mi venea sa cred ca mi-au trimis ce comandasem . Acum am incredere deplina in kudos (amazon).
O sa vedeti si o poza facuta de mine cu premiul.
A ajuns in nici 3 zile la mine .
Am fost instintat dinainte cand voi primi premiul sa las un comentariu la ei pe site si sa uploadez si o poza.
Asa o sa faceti si voi cand va fi cazul.
Fiti mai increzatori acum aveti 2 oferte gratuite eu va recomand oferta intuit homestead este cel mai usor de completat.
Contul vostru de la intuit va fi inchis in cele 30 zile nu va faceti griji in privinta asta.

Va astept sa va inscrieti iar daca aveti ceva intrebari sau nu va descurcati anuntati-ma si va ajut cu mare placere.

Nu uitati lasati-mi adresele de email cu care va inscrieti la kudos sa stiu care sunteti si bineinteles adresele de la paypal, multumesc frumos.

http://gifts.kudosnetwork.co.uk/114683

Uploaded with ImageShack.us
« Ultima modificare: Iunie 26, 2011, 01:43:44 de către clauu » Memorat

Imprimă  Pagini 1 În sus
« mesajul precedent următorul mesaj »
Schimbă forumul: