in cele ce urmeaza o sa va dau 2 linkuri sa va inscrieti pe 2 siteuri sigure serioase care fac platile pe loc cum le cereti.Aceste 2 siteuri sunt sigur ca unii dinbtrevoi au auzit de ele sau unii deja aveti cont.Cei care se vor inscrie ca referalul meu eu vin si va ofer pentru clickurile care le veti da zilnic pe langa acei 4 centi la cele 4 clickuri la 24 de ore si pe langa bonusurile care se dau zilnic si multi nu stiu asta cu bonusurile alte clickuri insemnand intre 0,05 si 1 cent de click si care sunt la ore diferite o sa primiti de la mine in 1 saptamana 4 centi a 2-a 6 a -3-8 centi depinde de voi aici poate o sa va dau si mai mult daca va tineti de treaba saptamanal.
Aici o sa va dau detalile cum sa procedati pentru a va inscrie .Cei care se vor inscrie pe linkul meu o sa ma caute pe mes sau imi vor scrie in mail.
Eu sunt serios si cum o sa cer o plata o sa va trimit si voua banii in copntul vostru paypal.
Voi veti da la randul vostru linkul vorstru de referal care se gaseste banners dati click pe numele vostru si 1 link e cel care-l dati sa invitati o persoana ptr care veti primi 2 centi dupa ce va da toate cele 4 clickuri vi se da ceva si din bonusuri care le dau cei carei invitati.In casuta de referer sau referal treceti numele meu adica clauu.
Acum o sa va explic cum veti proceda la inscriere.
Voi pe intra pe aceste siteuri si primul lucru care va trebui sal faceti este sa va inregistrati.Inregistrarea nu este grea dar ptr. a nu gresi o sa va explic cum procedati.Va alegeti un nume ,o parola adresa de mail iar la paypal alert pay scrieti tot adresa voastra.
Dupa ce va-ti inscris,siteul o sa va trimita un mail sa confirmati contul .Intrati repede in mail si dati click pe linkul de la mesaj si contul vostru e confirmat.Acum va trebui sa ne logam trecem nickul trecem parola dar aveti grija siteul cere repetarea parolei nu repetati parola ca o a aveti probleme.Dupa e sunteti logati o sa vedeti sus scris aproximatix in mijloc scris view advertisements.Dati dublu click pe cuvant si va apare o fereastra cu 4 reclame pe care voi va trebui sa intrati odata la 24 de ore sa le dati pe rand.Cand a-ti apasat pe prima reclama apare o bulina apasti pe ea si pagina cu reclamase va deschide si o linie se va incarca.Dupa ce aceasta linie sa incarcat complet o sa apara 0,01$ si dati pe urmatorul click si tot asa pana ce le dati pe toate.
Bun la a-2-lea site inscrierea e asemanatoare numai ca vi se va cere un cod pin puneti ce cod vreti voi ,e ptr. securitatea cotului vostru .Voi castigati cativacenti pe zi dand clickurile zilnic dar invitand mai multa lume de la cativa centi intr-o zi puteti ajunge la cativa $ pe zi chiar.Daca nu ati dat clickurile in termen de 24 de ore de cand v-au fost date o sa le pierdeti ptr.ziua respectiva si o sa primiti altele ptr urmatoarea zi.
Aceste 2 siteuri sunt cele mai bune si sigure la ora actuala.
Intrati si dati click pe link si va inscrieti
http://www.neobux.com/?r=claudiuu http://www.onBux.com/?r=clauu-SCAM
Daca doriti sa ma intrebati ceva ma puteti gasi pe messenger la id-ul claudiubv2004 sau sa-mi scriweti pe mail
claudiubv2004@yahoo.com si va raspund.
Rog pe cei din acest staf sa nu mai accepte sa posteze altii linkuri cu alte siteuri sau acelesi in topicul meu .Daca se posteaza va rog sa le stergeti,multumesc..Este oare asa greu sa va deschideti un topic ,dar lenea e mare de ce sa nu va bagati peste mine daca se poate.
Pe langa primele 2 mentionate mai sus neobux si onbux care sunt cele mai sigure sau mai deschis inca 3 ptcuri inregistrate ca firma si care
platesc si acestea .
Primul care sa deschis ofera 4 clickuri pe zi cotate cu 1 cent si pe parcursul zilei mai apar alte reclame mai micute intre 0,005 sau 0,001.
Minimul de plata la acest site este de $2 .Dupa ce v-ati logat pe acest site pt a intra la reclame apasati pe butonul unde scrie view advertisements.Daca doriti sa cumparati referali de pe site pachete sunt destul de avantajoase .Maximul de referali care le puteti cumpara este de 100 si sa sti ca va faceti treaba cu ei daca ii cumparati iar pachetul costa $ 27.
http://www.vcbux.com/?r=clauuSCAM
vcbux este un ptc foarte bun si de incredere cu plati instante iar la ei referalii inchiriati sunt toti activi
Al 2lea la fel 4 reclame pe zi de 1 cent,minimul de plata si aici la doar 50 clickuri adica 2$ .Puteti si aici cumpara referali sau sa faceti upgrade la cont daca doriti.
Pentru a cumpara un pachet de 50 de referali veti da $ 11 acesta fiind cel mai mare.
Pentru a intra la reclame apasati butonul surf ads.
Pentru inscriere dati pe link
https://www.globobux.com/index.php?ref=clauuACESTA CERE INVESTITIE
Ultimul site are tot 4 reclame pe zi si bonusuri in reclame si aici in cursul zilei.
Cash-outul la acest site este tot la 2 $ iar daca doriti sa cumparati referali pachetul cel mare contine 100 si costa $25.
Platile la cele treci siteuri se fac in paypal alert pay cele mai cunoscute si mai des folosite
Pentru inscriere dati pe link
http://www.lotbux.com/?r=clauu un site scam nu investiti in acest ptc dacaaveti conturi si daca nu aveti nu va creati ca nu veti fi platiti
Platile sunt instant si aici.
Va dau un sfat daca cumparati referali incercati sa nu luati 1 pachet si asa veti avea rezultate mai bune.
Inscrieti-va si pe acestea ca merita si sper ca v-am fost de folos si cand mai testez altele noi o sa va anunt de acuma cat mai curand.
Bafta tuturor la bani si daca doriti sa ma contactati ma puteti contacta si va ajut,
V-am salutat.