FORUM despre BANI pe NET
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
*
Noutăţi : Schimb de Likeuri Mai 20, 2012, 09:48:44
+  FORUM despre BANI pe NET
|-+  Bani pe site
| |-+  Google Adsense
| | |-+  BeaM, metoda usoara de a ajunge la 504$/luna
Căutare detaliată
  « mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini 1 În jos
Ajutor
Subiect: BeaM, metoda usoara de a ajunge la 504$/luna  (Citit de 3098 ori)
« : Decembrie 13, 2010, 01:30:11 »
hummerschlag Deconectat
Newbie
*

Vezi Profilul Adresa de email

BeaManager este noul MLM care face valuri pe net, din simplu motiv ca iti recuperezi investitia de 9$ de la primul inscris, da da, de la primul inscris. Eu personal sunt inscris de 16 zile, iar pana acum am 2 refferali directi care ma platesc si inca unu care ma plateste, dar e venit de la sponsor. Am in total 6 persoane in downline din care 3 ma platesc pe mine. Este cel mai simplu MLM de pe piata la ora actuala, iar eu consider ca daca nu reusesti sa aduci o singura persoana timp de 1 luna, pai mai bine te lasi de MLM. Sunt sigur ca 90%-95% din persoane sunt capabile sa aduca 1 persoana in retea, astfel incat sa nu aiba pierderi. Vreau sa-i multumesc sponsorului meu Socaciu Daniel pentru ca m-a gasit si a incercat de 3 ori sa ma convinga sa intru in sistem.

Sistemul este unul ingenios care e calculat sa intoarca mai mult de 80% din bani catre membri.
Pentru a va inscrie in sistem aveti nevoie de Cont PayPal verificat si 9$ in el.

Accesati http://www.beamanager.biz?u=beammlm pentru a intelege mai bine sistemul, la fel sa-mi dati add pe mess: rserpu2@yahoo.co.uk ca sa va explic si eu ce nu ati inteles.

Sistemul este de 3 nivele: Nivel 1 are 5 oameni, nivel 2 are 25 persoane, nivel 3 are 125 persoane. De pe nivel 1 te va plati 1 persoana, de pe nivel 2 te vor plati 5 persoane, iar de pe nivel 3 (aici e partea buna) te vor plati 50 persoane. (1+5+50)*9 = 504$/luna, iar la suma asta se poate ajunge in 6-18 luni, totul depinde de tine si de downlineul tau.

Sistemul de comisioane il gasiti aici: http://beam.onlineactivity.org/Afacerea_BEAM_schema_grafica.jpg

Astept pareri... O zi buna.
« Ultima modificare: Decembrie 13, 2010, 01:35:31 de către hummerschlag » Memorat

Imprimă  Pagini 1 În sus
« mesajul precedent următorul mesaj »
Schimbă forumul: